کیک آلبالوی ما خوب شد، البته اگه از درست از قالب درنیمدنش بگذریم!
عکسم چون فعلا گوشی ندارم نشد بگیرم.
اگه به طعم ترش علاقه دارید حتما از این کیک خوشتون میاد ولی خوب اگه به من بود ترجیح میدادم مقدار آلبالوشو یکم کم کنم، تازه کمی هم قبلش شیرینش کنم.
دستورشو گذاشتم تو ادامه مطلب

مواد لازم:

آرد:1 و 1/3 پیمانه

شکر:1 پیمانه سرخالی

سفیده تخم مرغ :2 عدد

زرده تخم مرغ : اگه درشتن 2 عدد  و اگه ریز هستن 3 عدد 

روغن:1/3 پیمانه

ماست:1/2 پیمانه

آلبالو : 1 پیمانه

وانیل: 1/8 ق چ

بیکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری


آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و 3 بار الک کنید.

فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید.

قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بندازید.

آلبالو ها رو به 1 قاشق آرد آغشته کرده و کنار بذارید.

همه مواد باید همدمای محیط باشن پس حداقل از 1 ساعت قبل اونا رو از یخچال خارج کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید

سفیده رو انقد بزنید تا سفید بشه و حجمش زیاد بشه و دیگه از ظرف برنگرده و بذاریدش تو یخچال
 
زرده ها و شکر و وانیل رو با همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا کرم و کشدار بشه

ماست رو هم اضافه و مخلوط کنید

روغن رو هم اضافه و مخلوط کنید.
 
حالا سفیده رو اضافه و با لیستک به صورت دورانی مخلوط کنید

در انتها مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم اضافه و با لیستک به صورت دورانی مخلوط کنید تا مایه یکدست بشه

یک مقدار از مایه کیک را در قالب بریزید

حالا آلبالو ها رو به بقیه مایه کیک اضافه کنید و آرام مخلوط کنید و این مایه رو روی بقیه مایه کیک در قالب بریزید

قالب رو به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر قرار بدید

از دقیقه 45 با خلال دندون چک کنید که نسوزه هر موقع تمیز در اومد کیک حاضره

کیک رو از فر خارج کرده و 10 دقیقه بعد از قالب خارج کرده و روی توری گذاشته تا خنک بشه.