من نشنیده بودم! چرا خوب نیست؟ کلا فریز کردن برای محصول مشکلی پیش نمیاره مگر اینکه طولانی مدت بشه که باز هم مشکلی برای مصرفش ایجاد نمیکنه فقط تمام املاح و موادمغذیشو از بین می بره! در هر حال من خودم کلا خیلی کم غذا فریز میکنم. و اگر فریز کنم کمتر از یک هفته ای مصرف میکنم.
۱۱ آبان ۹۵، ۱۵:۵۵
پاسخ:
نمیدونم فقط شنیدم
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیانثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
+بهتره کوکو رو برای روز بعد نگه نداری. چون تخم مرغ پخته ی باز شده داره و گرم کردنش مناسب نیست.